Na herní konzole už nepotřebujete jen gamepad

Genesis Tin 200
Genesis

Doposud jste mohli hrát na herních konzolích pouze pomocí gamepadů, které dodávali buď sami výrobci nebo jste je mohli zakoupit u dodavatelů příslušenství. To se teď úplně změnilo díky revolučnímu adaptéru Genesis Tin 200, umožňujícímu použít myš a klávesnici s konzolemi PS4, PS3, Xbox One a Nintendo Switch.

Genesis Tin 200 usnadňuje hru a výrazně zvyšuje herní zážitek, ale umožňuje také hraní herních titulů, které nebyly dosud hratelné pomocí gamepadu. Adaptér stačí jednoduše připojit dle návodu, bez nutnosti instalace jakéhokoliv softwaru nebo dodatečné následné konfigurace. Jde o malé zařízení, které poskytuje velké množství možností. Použití myši a klávesnice s konzolemi usnadní hru a zajistí náskok před soupeři. Pomocí adaptéru zapojíte do hry větší množství ovládacích kláves, které umožňují nejen preciznější pohyb a zamíření, ale také mnohdy i rychlejší reakci.

ATComputers

Trh her a herních příslušenství se neustále vyvíjí, proto byl adaptér Genesis Tin 200 naprojektován s ohledem na budoucí vývoj v tomto segmentu. Adaptér samotný totiž umožňuje aktualizaci firmwaru prostřednictvím USB (při této činnosti je nutné použít počítač). V současnosti jsou klávesy přiřazeny automaticky, připravovaná aktualizace firmwaru pak umožní ruční nastavení podle vlastních preferencí jednotlivých hráčů.

Adaptér je kompatibilní s většinou zařízení dostupných na trhu.

Genesis Tin 200

Související příspěvky

Leave a Comment