Až 8 hodin hudby s MusiCan1

LAMAX MusiCan1

RECENZE: Dunící „plechovka“ pro jakoukoliv příležitost zaujme designem i kvalitou zvuku. Přenosný stereo reproduktor LAMAX MusiCan1, který je k dispozici ve dvou barevných provedeních se hodí pro každou příležitost, kdy potřebujete ozvučit venkovní akci, párty nebo si jen užít volnou chvíli s oblíbenou hudbou.

Název MusiCan v tomto případě není náhodný – jde o slovní hříčku spojující anglické pojmy „music“ (hudba) a „can“ (plechovka), což jasně vystihuje účel i vzhled zařízení. Moderně pojaté zvukové zařízení tvarem opravdu připomíná půllitrovou plechovku na nápoje, byť má o trochu menší průměr (50 mm).

Rozdíl je také v praktickém plastovém držáku v horní části válce. Na ten přímo navazují přehledné ovládací prvky, které jsou stejně jako zbytek zařízení voděodolné dle certifikace IPX4; odolají tedy přívalovému dešti, jakož i stříkající vodě, takže se tenhle reproduktor nemusíte bát nosit na
pláž ani na koupaliště.

Díky podpoře standardu Bluetooth 4.2 může být spárovaný zdroj zvuku umístěn až deset metrů od reproduktoru. Hudbu lze přehrávat i z Micro SD karty, z USB flash disku nebo přes klasický 3,5mm jack (audio vstup).

LAMAX MusiCan1 funguje i jako hands-free a jeho součástí je navíc i FM rádio s digitálním tunerem. Je dodáván v černo-šedém a černo-tyrkysovém provedení. Jeho Li-Ion baterie s kapacitou 1200 mAh vydrží na jedno nabití napájet 12 wattový reproduktor až 8 hodin.

Stanislav Přibyl

Související příspěvky

Leave a Comment