Podlahové „puzzle“

KANKRY Podlahové puzzle

Jak už možná víte, baví nás minimalismus a jednoduchost. A protože v jednoduchosti je krása, mám pro vás další možnost, jak si vylepšit domácnost. Tentokrát jsem se zaměřila na podlahu. Místo variací na téma plovoucí, parketové či kobercové podlahy mám připraveno podlahové „puzzle“. Jedná se o řadu pěnových dílů, které do sebe přesně zapadají. Mají různé rozměry a zakončení navržené tak, abyste s nimi mohly zaplnit povrch různých tvarů. Vytvoříte si prostor přesně podle svých představ, vkusný a praktický bez použití nářadí a bez nepořádku.

Podlahová „puzzle“ mají širokou škálu různých motivů. Můžete jimi nahradit celý povrch nebo jenom část. Obrovskou výhodou je lehkost, variabilita a omyvatelnost. Pěnová struktura je měkká a vytváří určitou tepelnou izolaci. Když si vzpomenu například na klasické lino, je studené jak psí čumák. Tento povrch je voděodolný a přizpůsobivý. Zároveň je na spodní straně ošetřen proti podkluzování. Až vás motiv omrzí, jednoduše si pořídíte jiný a podlahu přeskládáte doslova za pár minut. Dovedete si to představit s linem nebo plovoucí podlahou?

Vaše dítko může mít v pokoji podlahová puzzle a v nich různé vzory a kombinace. Materiál je praktický a nemusíte se bát, že by si vaše ratolest při pádu „natloukla“. Jednoduše padá do měkkého. Také vy si můžete vytvořit praktický prostor na cvičení nebo jiné pohybové aktivity. Fantazii se meze nekladou.

Katka Volková

Související příspěvky

Leave a Comment