ROG Phone v ČR už dnes

ROG Phone

ASUS zahájí dnes, 12. listopadu, předprodej herního smartphonu ROG Phone, který je určen pro vysoce náročné mobilní hry. V předprodeji bude telefon exkluzivně dostupný za cenu 22990 Kč s DPH. K zakoupenému telefonu navíc dostane každý zákazník v předprodeji zdarma profesionální dokovací stanici v ceně 2190 Kč.

ROG Phone je jedním z nejvýkonnějších smartphonů současnosti. Vybaven je osmijádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon 845 s taktem 2,96 GHz a optimalizovaným grafickým procesorem Qualcomm Adreno 630, který zvládne i tak náročné hry, jako je Shadowgun Legends od českého studia MADFINGER Games.

ROG Phone disponuje speciálním systémem chlazení Gamecool s 3D Vapor Chamber (parní chladicí komorou). Dodatečné chlazení mu zajišťuje odnímatelný chladič AeroActive Cooler, který je součástí balení. Novinka je vybavena 6“ displejem typu AMOLED s podporou HDR, rychlou obnovovací frekvencí 90 Hz a dobou odezvy 1 ms. Displej pokrývá 108 % gamutu DCI-P3 a je zárukou realistických barev a živého obrazu. Hráčům je přizpůsoben i design telefonu s porty umístěnými na boku zařízení. Dva programovatelné ultrazvukové snímače AirTrigger a haptická odezva slouží ke komfortnímu ovládání telefonu při hraní.

K telefonu bude volitelně k dispozici celá řada příslušenství – dokovací stanice TwinView Dock pro režim ručního ovládání na dvou obrazovkách v ceně 5690 Kč; dokovací stanice pro stolní počítače za 3490 Kč; ovladač Gamevice za 2190 Kč; WiGig Dock využívající technologii Wi-Fi 60 GHz pro hraní na velké obrazovce za 6490 Kč, profesionální dokovací stanice za 2190 Kč (v předprodeji jako dárek zdarma) a pouzdro ROG Phone Case za 1090 Kč s DPH.

Související příspěvky

Leave a Comment