Jaké obrázky použít pro váš skečnouting?

skečnouting

Už jste se naplno rozhodli, že to se skečnoutingem vyzkoušíte. A hle – narazili jste na první problém. Jaké obrázky pro váš skečnouting použít? Vždyť nemáte žádnou svoji zásobu…

Začít doporučuji s těmi běžnými a jednoduchými. Vlastní zásobu obrázků si vytvoříte časem. Spolehnout se můžete na bubliny, rámečky, vykřičníky a odrážky… jsou jednoduché a nikdy vás nenechají ve štychu!

Zkuste začít tím, že se podíváte kolem sebe, jaké znaky, ikonky nejčastěji vidíte – směrovky, informace, označení WC. Podívejte se i do svého mobilu a začněte třeba tím, že jednoduché ikonky překreslíte. Pamatujte nejde o talent, a tak čím jednodušší tvar, tím lépe. Používat můžete i „smajlíky“ pro vyjádření emocí.

Kopírování dovoleno… do doby, než si vytvoříte svou vlastní zásobu

Jen ozdobné rámečky a bubliny vám, hádám, stačit nebudou. Ovšem nepanikařte, když hned na začátku nebudete mít svou vlastní zásobu obrázků. K té se dopracujete. Na začátku je „kopírování” dovoleno. Časem se vykreslíte a získáte vlastní styl. Vytvoříte si vlastní zásobu obrázků, které budou originální a šité vám na míru.

Zdenka Tomaidesová

Související příspěvky

Leave a Comment