Jak se neopít?

Vocktail

Ať už pijete alkoholické koktejly nebo ne, rozhodně si přečtěte tento článek. Ze Singapuru k nám totiž přichází koktejlové opojení, které má úplně vše, co má správný koktejl mít kromě alkoholu. A co že to je za zázrak?

Jedná se o speciální koktejlovou sklenici, která promění vodu ne ve víno, jak tvrdil Ježíš, ale ve váš oblíbený koktejl. Nádoba je vylepšená o malé vzduchové pumpy, které vysílají aroma dle vašeho výběru. Na protějším okraji jsou elektrody, a ty přesvědčí váš jazyk, že voda chutná přesně jako váš oblíbený nápoj. K dokonalosti všeho lze vybrat zabarvení, které přesně odpovídá složení koktejlu. Nakonec tedy držíte ve svých rukou dokonalou iluzi, jenž přesvědčí váš mozek, jazyk i čichové buňky, že si vychutnáváte ten nejlepší drink ze všech. Jediné, co tam opravdu chybí, je alkohol. Na výsledku to ovšem nic nemění. Je famózní.

A jak že ta chytrá sklenice ví, co si přejete k pití? Je třeba mít „chytrý“ telefon, kde pomocí aplikace sestavíte vlastní koktejl nebo si vyberete z nabídky.

Nyní tedy můžete vypít koktejlů kolik chcete a klidně pak sednout za volant nebo se věnovat jiné aktivitě, která vyžaduje jasnou mysl. Doporučuji však, zamyslet se nad přiměřeným množství drinků. Voda je sice voda, ale jednou z nás stejně musí ven 😊

Katka Volková

Související příspěvky

Leave a Comment