Soutěž HERO7 Black o milion dolarů

Soutěž HERO7 Black o milion dolarů

Společnost GoPro oznámila novou řadu produktů, včetně vlajkového produktu s cenou 11 099 Kč, HERO7 Black, který nastavuje novou laťku stabilizaci videa díky neobyčejné funkci HyperSmooth.

Funkce HyperSmooth je tou nejlepší stabilizací videa, jaká kdy byla do kamery zabudovaná. Ulehčuje pořizování profesionálně vypadajícího videa, které je stabilní jako při použití gimbalu, bez výdajů nebo obtíží s automatizovaným gimbalem. Funkce HyperSmooth navíc funguje i pod vodou, během vysokého nárazového zatížení i ve větrných podmínkách, při kterých gimbaly selhávají.

Zároveň s kamerou HERO7 Black společnost GoPro představuje také revoluční novou formu videa nazvanou TimeWarp. Funkce TimeWarp aplikuje na videa efekt velmi rychlé jízdy, připomínající „let na kouzelném koberci“. Představte si malebnou projížďku, potápění v moři nebo procházku městem, zhuštěnou do skvěle stabilizované a zrychlené verze, kde se celý zážitek přehraje během pár sekund. Video TimeWarp transformuje delší zážitky do krátkých, plynulých videí, která jsou podmanivá a snadno se sdílejí.

A když už mluvíme o sdílení, zdaleka nejrychlejším způsobem je živý přenos. HERO7 Black je první kamerou GoPro s funkcí živého přenosu, která uživatelům umožňuje v reálném čase automaticky sdílet na mezinárodní platformy, jako je Facebook, Twitch, YouTube, Vimeo a další.

„S kamerou HERO7 Black s funkci HyperSmooth pro stabilizaci videa může kdokoli natáčet úžasně plynulé a profesionálně vypadající snímky svých oblíbených aktivit. A navíc to může dělat v přímém přenosu.“

Soutěž HERO7 Black o milion dolarů

Díky stabilizaci videa HyperSmooth je HERO7 Black kamerou, která zjednodušuje natáčení profesionálně vypadajících snímků oblíbených aktivit jako nikdy před tím. Zkuste natočit video sestřih s HERO7 Black a vyhrajte podíl z 1 milionu dolarů. Od 27. září mohou uživatelé po celém světě nahrávat své nejpovedenější videoklipy s kamerou HERO7 Black ve formátu RAW na stránku Soutěž o milion dolarů. Tvůrčí tým vybere své nejoblíbenější snímky, které poputují do konečného video sestřihu, a odmění každého autora vybraných snímků rovným dílem z milionu dolarů.

Související příspěvky

Leave a Comment