Chytrá matrace

cuddle mattress

Jak nejraději usínáte? Jste ten typ, který jak večer upadne do postele, tak vstane nebo hledáte co nejpohodlnější polohu, než se vám podaří usnout? Já asi jak kdy, ale nejraději s rukou pod hlavou a na boku. Tento způsob spánkové úpravy má ovšem jeden podstatný nedostatek. Často se mi stává, že si ruku přeležím. Když se probudím, pomalu ji ani necítím a při rozhýbávání mi v ní běhá odhadem asi miliarda mravenečků. Takové noční probuzení mne opravdu nepotěší. A usínání je o to těžší.

Zdá se však, že na „mravenčení v končetinách“ existuje jedna perfektní vychytávka. Jedná se o speciální matraci z paměťové pěny. Na trhu je mnoho kvalitních matrací z paměťové pěny, které se přizpůsobí vašemu tělu a zajistí vám pohodlný spánek. Tato matrace je však navíc rozdělena do pruhů. Ty jsou pouze ve vrchní a spodní části. Uprostřed je matrace v celku. Zatímco pohodlně ležíte, můžete svou ruku vsunout do té nejpohodlnější mezírky a vyhnout se tak jejímu následnému znecitlivění po delší době. Dostane se totiž mezi matraci a pod úroveň vašeho těla, kde je chráněna měkkou náručí. Nic na ni netlačí ani neleží. Můžete se tak příjemně uvelebit na boku nebo romanticky obejmout svého partnera a nemusíte se bát, že vám místo ruky zbyde kus dřeva. Matrace je měkká, příjemná a snadno se přizpůsobí našemu tělu. Je přímo jako stvořená k partnerskému objetí a pohodlnému spánku.

K matraci náleží i pružné a jemné prostěradlo, které se snadno dostane do mezírek pro vaši paži. Pokud tedy někdo chtěl namítnout, že by se v noci mohl díky tomuto nápadu zamotat do prostěradla a vykoledovat si nervový kolaps, tak to nehrozí. 😊 Nevím jak vás, ale mne tento nápad chytrého spaní velice láká.

Katka Volková

Související příspěvky

Leave a Comment