Revoluce v letním šatníku

Aquanautia - The Ultimate Adventure Shorts

Léto je mé oblíbené roční období. Bývá krásné a teplé počasí vhodné na různé venkovní aktivity. Nutno podotknout, že letošní léto teplem přímo překypuje. Dokonce i jižní národy, zvyklé na velmi teplé počasí, poněkud tají pod přívalem teplotních rekordů.

K letnímu počasí patří i vhodné letní oblečení, krátké, lehké a úsporné. Prostě takové, aby naše tělo získalo zdravé zabarvení vlivem slunečním paprsků a během přestávek jsme se mohly ochladit ve vodních tocích, bazénech a nádržích. Nese to s sebou jednu malou komplikaci. Letní oblečení nemívá mnoho kapes ani míst, kam si schovat cennosti. Navíc, když se jdete koupat, nastává problém, kam si uložit důležité věci jako mobil, peněženku, klíče a podobně.

Rozhodla jsem se vypátrat, zda někoho už nenapadlo možné řešení této situace. Nejlépe řešení krátké, lehké a úsporné. A napadlo 😊

Jedná se o voděodolné šortky (asi tedy jen pánské, k mé smůle) se speciálně upravenýma kapsama, které nepropustí vodu. Jsou vyrobeny z recyklovaného plastu, což je další velké plus. Výborně snášejí letní deště a velmi rychle schnou. Kapsy jsou umístěny v šortkách jako samostatná část a uzavírají se pomocí magnetů. Můžete do nich dát své cennosti jako je mobilní telefon, klíče od auta, peněženku, cokoli velikostí vhodné, pevně zacvaknout a hurá do vody. Po vykoupání kapsy opět otevřete a jejich obsah vyndáte úplně suchý a bez poškození.

Už se nemusíte bát, že vás někdo během příjemného koupání nepříjemně zbaví všeho cenného. Doufám, že brzy narazím i na dámskou verzi v podobě například letní sukně, která stejným způsobem odolá větru dešti 😊

Autorka: Katka Volková

Související příspěvky

Leave a Comment