Dvě nové řady 4K HDR televizorů uvádí Sony

4K HDR televizor

Model XF83, který se pyšní výkonným 4K HDR procesorem X1, je dokonalým řešením pro ty, kteří hledají vysokou kvalitu obrazu ve velké obrazovce s úhlopříčkou 60 nebo 70 palců. Různé technologie, které byly pro řadu XF83 použity, spolupracují tak, aby vytvořily ještě realističtější barvy a kontrast, čistější obraz, minimalizovaly šum na obrazovce, zostřily, vylepšily a dopočítaly obraz na vyšší kvalitu, aby tak odhalily více detailů.

4K HDR televizor XF83 s pokročilým hlasovým ovládáním a Android TV umožňuje přístup k filmům, televizním pořadům, tisícům aplikací a navíc se hodí i pro hraní her. Milovníci televize si mohou vychutnat populární show a filmy na Google Play Movies & TV, Netflix, Amazon Prime Video, YouTube a dalších. 4K HDR televizor XF83 je zasazen do tenkého rámu s efektem hliníku a má stojánek s chytrým vedením kabelů, který pomáhá skrýt a zabezpečit veškeré kabely.

Řada XF70 přináší 4K HDR televizory ve čtyřech velikostech obrazovky (43, 49, 55, 65), aby vyhovovala různým uspořádáním obytných prostor. Díky technologii 4K X-Reality PRO vylepšuje podání detailů a čistotu jakéhokoli obrazu, a tím zdokonaluje jeho celkovou kvalitu. XF70 má vestavěný internetový prohlížeč, díky němuž si můžete dokonale vychutnat show i filmy prostřednictvím populárních aplikací pro streamování s okamžitým přístupem k aplikacím Netflix a YouTube. Stejně tak si můžete užívat i ty nejlepší hry na herních konzolích PlayStation4 a PlayStation4 Pro – to vše v jasných barvách a detailech HDR. Podobně jako XF83, také série XF70 má chytře konstruovaný stojánek, díky němuž zůstanou kabely set-top boxů či přehrávačů Blu-ray z dohledu

Související příspěvky

Leave a Comment