Sportovní sluchátka s funkční a designovou vychytávkou

EVOLVEO_SportLife_QH5

Sportovní sluchátka SportLife QH nabízejí vše, co očekáváte od sportovních sluchátek. Navíc je můžete díky vestavěnému magnetu snadno spojit k sobě v době, kdy je nepoužíváte.

Ergonomický a vysoce funkční design s praktickou stabilizační vzpěrkou zajišťuje pohodlné a jisté nošení sluchátek především při sportovních aktivitách a pohybu vůbec. Sluchátka jsou velmi lehká (pouze 17 gramů) a jsou odolná stříkající vodě a potu. Výkonné neodymové HD reproduktory poskytují kvalitní stero zvuk, jehož basy jsou vylepšeny systémem X-Boost Bass Sound. Vestavěný magnet umožňuje sluchátka prakticky spojit dohromady v době, kdy se nepoužívají, což usnadňuje manipulaci se sluchátky a jejich uložení.

Bezdrátová sluchátka SportLife QH se snadno a rychle spárují s mobilním telefonem a dalšími zařízeními s technologií Bluetooth se systémem Android, Windows i Apple iOS. Vestavěná dobíjecí baterie poskytuje až pět hodin provozu s dosahem deset metrů. Sluchátka podporují profily HSP, A2DP, AVRCP a DI, a poskytují tak kvalitní Bluetooth přenos hudebních souborů různých formátů. Sluchátka lze spárovat díky funkci Multipoint současně se dvěma zařízeními, mají integrovaný mikrofon s redukcí šumu a umožňují handsfree volání. Součástí dodávky jsou i jemné ušní nástavce ve třech velikostech pro dokonalou fixaci a omezení okolního šumu.

Sluchátka Evolveo SportLife QH jsou dodávána ve dvou barevných provedeních – SportLife QH4 (černá) nebo QH5 (černo-červená).

-LiM

Související příspěvky