Nejtenčí skládací telefon na světě

HONOR V Purse

HONOR představil HONOR V Purse. Výjimečně tenký a módní skládací smartphone je navržen tak, aby ve složeném stavu měřil pouhých 8,6 mm a v rozloženém stavu 4,3 mm. Tím stanovuje nový rekord pro nejtenčí skládací chytrý telefon. Je to vůbec poprvé, co společnost HONOR převedla koncept na komerční produkt, a to krátce po oznámení HONOR V Purse na letošním veletrhu IFA. HONOR V Purse je průsečíkem módy a technologií, který mění koncept „phone-to-purse“ v realitu a definuje tím zcela novou kategorii technologií. Zároveň přináší milovníkům módy nové stylové možnosti.

S hmotností pouhých 214 g je nový „purse phone“ v dlani stejně lehký jako běžný smartphone, navíc ale nabízí uživatelům všestrannost velké skládací obrazovky, bez tíhy běžných skládacích telefonů.

Výjimečná tenkost je výsledkem průlomu, za kterým stojí zcela nový pant – ten tvoří superpružiny o tloušťce 1,2 mm a miniaturní převody, které mají průměr pouhých 1,73 mm. Pant také využívá nový skládací mechanismus a je vybavený patentovanou ocelí, která nabízí neuvěřitelnou robustnost při zachování vynikající lehkosti.

TZ

Související příspěvky

Leave a Comment