TicWatch Pro 3 GPS mají dva displeje a Wear OS

TicWatch Pro 3 GPS lifestyle

Značka TicWatch patří mezi světové značky a její prémiový model, TicWatch Pro 3 GPS, to jen dokazuje.

Hodinky oproti předešlému modelu nabízejí prodlouženou výdrž na baterii, a to až na 3 dny v chytrém režimu. Díky řešení Dual Display 2.0 lze přepnout do úsporného monochromatického režimu, a tím výdrž baterie prodloužit až na 45 dní! I v tomto módu budete mít stále přístup k důležitým informacím.

Chytrý režim umožňuje plné využití přehledného Retina AMOLED displeje s úhlopříčkou 1,4“ a rozlišením 454 x 454 pixelů. Pohání je procesor Qualcomm Snapdragon Wear 4100, který ve srovnání s verzí 3100 poskytuje vyšší výkon CPU, GPU i více paměti, a má nižší spotřebu energie.

Univerzálnost hodinek TicWatch Pro 3 GPS podtrhuje odolnost vůči prachu a vodě na úrovni IP68, což znamená, že se s hodinkami můžete klidně koupat i v bazénu a využívat je při plavání. Na hory či při běhání se pak hodí zabudovaný barometr a GPS.

Přichází s klasickou sadou funkcí, a tak budete mít kdykoliv přehled o svých zdravotních údajích včetně srdečního tepu, kvality spánku, úrovně stresu apod. Pro sledování pohybových aktivit jsou k dispozici režimy: plavání v bazénu, jóga, veslovací trenažér, horolezectví, gymnastika, trailový běh, eliptický stroj, venkovní běh, běh uvnitř, chůze, cyklo trenažer, free style a venkovní cyklistika.

Hodinky běží na otevřeném operačním systému Wear OS od Googlu, což znamená, že pro ně existují a neustále vznikají nové aplikace, které si do nich můžete stahovat z obchodu Google Play.

Související příspěvky

Leave a Comment