Hamaka pro zvířecí mazlíčky

Hamaka pro křečka

Milí čtenáři, pokračuji v „hamakové tour“. Myslela jsem si, že vodní hamaka bude úplně to nejvíc, co jsem v oblasti houpacích sítí nalezla. Omyl! Výrobci těchto volnočasových pomůcek myslí nejen na lidi, ale také na jejich mazlíčky. Zkrátka, našla jsem houpací síť, kterou mohou využít psi, kočky a další domácí mazlíčci jako jsou například krysy, potkani, fretky a různé druhy hlodavců.

Morče hamakaJe samozřejmě mnohem menší a pokud vím, bazén z ní neuděláte 😊 Lze najít různé velikosti, barvy a typy materiálů. Od obyčejného, ale nepromokavého šusťáku, speciálních nepromokavých a protiskluzových materiálů, až po zateplené a měkoučké materiály pro větší pohodlí zvířátek.

Dále může být hamaka závěsná nebo si k ní můžete nechat vyrobit stojan, na který ji napnete těsně nad zemí. Mazlíček si tak pohodlně a bezpečně vyleze a sleze ze svého originálního pelíšku. Jistě to ocení druhy extrémně lenivé a vyznávající spíše „gaučing“ nebo zvířátka, která již mají svůj věk. Závěsná hamaka může být i dvojitá, tedy taková palanda z hamaky.

Škála je opravdu široká. A pokud byste si náhodou nevybrali z již navržených modelů, existuje i možnost nechat vyrobit malou hamaku na míru svému mazlíčkovi. To jsem zvědavá, jakou hamaku pro zvířecího miláčka si vyberete právě vy.

Katka Volková

Související příspěvky

Leave a Comment