Novým produktům vévodí OLED

PHILIPS-Oled

Zákazníci se mohou letos těšit na výběr z pěti OLED modelů, LCD televizory s NanoLED technologií, obrazový procesor P5, funkci Google Assistant nebo oblíbenou technologii Ambilight.

Společnost TP Vision, výrobce televizorů Philips, dnes na svém oficiálním představení produktů oznámila nové klíčové modely OLED a LCD televizorů pro rok 2018.

PhilipsOLED

Philips TV nabídne zákazníkům v roce 2018 hned pět modelů OLED televizorů v úhlopříčkách 55″ a 65″. První rok s technologií OLED znamenal pro 55″ model 9002 Philips OLED TV 21 ocenění v celé Evropě a široce uznávané ocenění „Best Buy OLED TV 2017–2018“ asociace EISA.

Všechny OLED televizory mají patentovaný obrazový procesor P5 Perfect Picture Engine, který kombinuje sílu pěti procesorů v jednom. Dále u OLED televizorů nechybí ani třístranný Ambilight, operační systém Android TV s funkcí Google Assistant, která umožňuje hlasové vyhledávání a ovládání chytré domácnosti, čtyřjádrový procesor a třístranný Ambilight.

OLED 973

Tento televizor byl představen loni na IFA 2017 a nyní debutuje na evropských trzích. Model 973 nabízí oceňovaný evropský design kombinující sklo, hliník a také tkaninu Kvadrat, která zakrývá 60W reproduktory v rámci stojánku.

OLED 873 a OLED 9002

„Velký 65palcový bratr“ modelu 9002 dorazí na český trh během prvního čtvrtletí. 873 nabízí maximální jas 900 cd/m2, široký barevný gamut OLED panelu a procesor pro zpracování obrazu P5, čímž zvládne snadno dosáhnout, a dokonce s přehledem překonat standardy pro certifikaci UHD Premium a vlastní náročný standard Philips HDR Perfect, pro obsah v HDR10 i HLG.

OLED 803

K výše uvedeným OLED televizorům Philips se ve druhém čtvrtletí roku 2018 připojí i nová řada Philips OLED 803 s minimalistickým designem, dostupná rovněž v úhlopříčkách 55″ a 65″.

LCD televizory

Philips TV chce i ve střední třídě televizorů nabízet divákům tu nejlepší a mnohokrát oceňovanou obrazovou kvalitu. K tomu mimo jiné přispěje obrazový procesor P5 Perfect Picture Engine, který byl minulý rok představen u nejvyšších modelů.

V sérii 8000 procesor P5 podpoří široký barevný gamut panelů a NanoLED technologii, což je speciální jeden nanometr tlustá vrstva nanočástic, které absorbují přebytečné světelné vlny a zajišťují tak čistší barvy, především při sledování z velkých úhlů a při ne úplně ideálním okolním osvětlení.

Všechny TV s operačním systémem Android TV budou vybaveny funkcí Google Assistant, zatímco nižší řady s vlastním operačním systémem Philips Smart TV dostanou nové rychlejší a přehlednější uživatelské prostředí nazvané Saphi.

Ani ve střední třídě nechybí oblíbená technologie Ambilight, ve většině modelů v třístranné variantě.

Série Philips 8503 – 49″, 55″ a 65″

Tuto řadu charakterizuje minimalistický evropský design, prémiová hliníková úprava, systém „viditelného zvuku“, P5 Perfect Picture Engine, NanoLED technologie, HDR10+, čtyřjádrový procesor, Android TV (16GB), připraveno pro Google Assistant, třístranný Ambilight a DTS HD Premium

Série Philips 8303 – 75″

Minimalistický evropský design, úzké rámečky, P5 Perfect Picture Engine, systém Micro Dimming Perfect systém, NanoLED technologie, HDR10+, čtyřjádrový procesor, Android TV (16GB), připraveno pro Google Assistant, třístranný Ambilight a DTS HD Premium.

Série Philips 8303 – 49″, 55″ a 65″

Prémiový evropský design, hliníková úprava, P5 Perfect Picture Engine, NanoLED technologie, HDR10+, čtyřjádrový procesor, Android TV (16GB), připraveno pro Google Assistant, třístranný Ambilight a DTS HD Premium.

Série Philips 7803 – 75″

Minimalistický evropský design, úzké rámečky, P5 Perfect Picture Engine, HDR Plus, systém Micro Dimming Pro, čtyřjádrový procesor, Android TV (16GB), připraveno pro Google Assistant, třístranný Ambilight a DTS HD Premium.

Série Philips 7803 – 49″, 55″ a 65″

Evropský design, hliníková úprava, P5 Perfect Picture Engine, HDR Plus, systém Micro Dimming Pro, čtyřjádrový procesor, Android TV (16GB), připraveno pro Google Assistant, třístranný Ambilight a DTS HD Premium.

Série Philips 7303 – 43″, 50″, 55″ a 65″

Evropský design, matný kovový stojan, P5 Perfect Picture Engine, HDR Plus, Systém Micro Dimming Pro, čtyřjádrový procesor, Android TV (16GB), připraveno pro Google Assistant, třístranný Ambilight a DTS HD Premium.

Série Philips 6503 – 43″, 50″, 55″ a 65″

Minimalistický rámeček a úzké nožky, Pixel Precise Ultra Engine, HDR Plus, systém Micro Dimming, čtyřjádrový procesor, operační systém Philips Saphi Smart, výběr aplikací Philips, třístranný Ambilight a Philips Sound Processing.

-LiM

Související příspěvky