Stereo soundbar v minimalistickém designu

Soundbar-Evolveo

Bezdrátový přenosný stereo reproduktor SupremeBeat F7 využívá 52mm neodymové dynamické měniče a pasivní basové zářiče a poskytuje zvuk jako „dospělý“ soundbar.

Bezdrátový přenosný stereo reproduktor Evolveo SupremeBeat F7 poskytuje celkový výkon 20 W a přehrává hudební soubory nejen ze vzdáleného zařízení, ale i z microSDHC karty. Zvuk je díky 52mm neodymovým dynamickým reproduktorům plný a vyvážený s výraznými a dobře podanými výškami i středy. SupremeBeat F7 se dvěma pasivními basovými zářiči podporuje systém X-Bass Sound a basy přehrávaných hudebních souborů jsou proto plastické a intenzivní s lepší hloubkou zvukového přednesu.

Plnohodnotný soundbar

Celkový výkon, atraktivní minimalistický design a charakter i kvalita požitých materiálů umožnuje využít tento interiérový přenosný reproduktor jako plnohodnotný soundbar, který zajistí kvalitní ozvučení například obývacího pokoje. Kompaktní rozměry (210 x 63 x 114 mm) a tradiční černé provedení s využitím kovové mřížky dovolují tomuto téměř kilogramovému stereo reproduktoru převzít roli běžných reproduktorů v místnosti a přitom si zachovat mobilitu, bezdrátové připojení a další funkce.

Snadné párování

Evolveo SupremeBeat F7 se snadno spáruje s vybraným zařízením podporujícím Bluetooth 4.2 a je samozřejmě zpětně kompatibilní i se staršími verzemi. Vestavěná baterie s kapacitou 4 000 mAh zajistí až 12hodinový poslech hudby. Automatické vypnutí reproduktoru po pěti minutách nečinnosti šetří baterii a prodlužuje dobu přehrávání. Dosah reproduktoru je 10 metrů. Hudební soubory lze přehrávat i z microSDHC karty díky integrovanému MP3 přehrávači a čtečce karet.

Handsfree volání

Pokud je SupremeBeat F7 spárován s mobilním telefonem, lze jej využívat i pro handsfree volání. Pro ovládání hovorů je k dispozici tlačítko pro příjem hovorů, regulace hlasitosti a vestavěný mikrofon.

Dostupnost a cena

Bezdrátový přenosný stereo reproduktor EVOLVEO SupremeBeat F7 je dostupný prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců za doporučenou koncovou cenu 1490 Kč včetně DPH.

-LiM

Související příspěvky