Headset pro rváče

BML-GameGod-Bruiser

Elegantní náhlavní herní set BML GameGod Bruiser jsou dodávána v designovém černo-oranžovém provedení. To jim dává na první pohled tušit, že tato sluchátka mají v sobě duši rváče.

Moderní vzhled headsetu je doplněn o polstrované náušníky, které nabízí nečekaný komfort a dávají tušit, že dlouhé hodiny hraní nebudou pro herního maniaka žádný problém. Pro headset hovoří i poměrně slušná cena necelých 500 korun a hmotnost, která je necelých 250 gramů. Díky tomu není hráč nijak omezován. K tomu přispívá i velmi solidní délka propojovacího kabelu, který má délku 2,4 metru a je zakončen 3,5mm čtyřkontaktním Jackem pro připojení sluchátek a mikrofonu.

Izolace od okolního ruchu je samozřejmostí a starají se o ní přesně padnoucí a uši obepínající náušníky. Nastavitelný hlavový most s měkkým polstrováním zase zajistí, že sluchátka na hlavně ani neucítíte. 40 mm měniče zvuku s vysokou citlivostí vykreslují každý tón do nejmenšího detailu. Frekvenční rozsah těchto sluchátek je od 20 Hz do 22 kHz a citlivost je velmi slušných 98 dB. Frekvenční charakteristika připojeného mikrofonu, který lze zvednout, pokud není používán, aby nepřekážel, dosahuje 50 Hz až 10 kHz, což vystačí pro účely komunikace mezi hráči.

Související příspěvky