Stylový flexibilní notebook

KANKRY

Pokud potřebujete odolný a extra výkonný notebook s velkou pamětí, máme tu článek právě pro vás 🙂

Nový ThinkPad YOGA 370 uživatele zaujme útlým profilem a nízkou hmotností, takže jej můžete vzít kamkoli s sebou. Kromě skvělé přenosnosti se můžete spolehnout na vysoký výkon, vynikající odolnost a dlouhou výdrž baterie. Přepínání mezi různými režimy vám navíc dává možnost přizpůsobit si notebook tak, jak právě potřebujete.

Moderní design a vynikající vlastnosti

S pantem otočným o 360 stupňů můžete navíc notebook s 13,3palcovým displejem snadno přepnout do režimu tablet, stan nebo stojánek. Získáte tak další možnosti využití, aniž byste přišli byť jen o část vynikajícího výkonu, který notebooku dodává sedmá generace procesorů Intel Core i7.Úzký design šasi zaručuje, že notebook ThinkPad YOGA 370 ušetří místo na každé pracovní ploše a rozhodně nebude překážet ani na malém stolku v kavárně či při dlouhém letu na služební cestu. Práci nebo zábavě se budete moci věnovat kdekoli, aniž by vás cokoli omezovalo.

Vysoký výkon však není jediným důležitým prvkem špičkového notebooku. ThinkPad YOGA 370 proto disponuje až 1TB SSD úložištěm a operační pamětí s kapacitou až 16 GB DDR4. Poskytuje tak dostatek místa pro všechna nezbytná data a zároveň umožňuje bezproblémovou práci s více programy najednou. S podporou aplikací Office 2016 vám pak stačí dobíjecí pero nebo váš prst, abyste mohli neomezeně kreslit a psát přímo na obrazovce. Ušetříte spoustu času a pro vaši představivost už nebudou existovat žádné limity.

Díky rychlému portu Thunderbolt 3 můžete také přenášet data ohromující rychlostí, zatímco o bezproblémovou práci v kanceláři se postará dokovací stanice s technologií OneLink+. Na baterii pak ThinkPad YOGA 370 vydrží pracovat až 10,5 hodiny, což dává možnost pracovat nebo se bavit, kdykoli se vám zachce.

Odolný a osobitý

Časté přesuny a práce na cestách obvykle kladou na odolnost notebooku ty nejvyšší nároky. YOGA 370 si ale umí poradit v každé situaci. Dokazují to výsledky více než 200 testů kvality podle armádních norem Mil-Spec, které potvrdily mimořádnou odolnost tohoto notebooku z legendární rodiny ThinkPad.

Vynikající praktické vlastnosti však neznamenají, že by ThinkPad YOGA 370 musel dělat kompromisy, co se týče vzhledu. Dostupný je rovnou ve dvou barevných provedeních. Zvolit tak můžete osvědčenou černou nebo krásnou stříbrnou variantu, která upoutá pozornost vašeho okolí.

Cena a dostupnost

Notebook Lenovo ThinkPad YOGA 370 je na českém trhu k dispozici od 41 390 Kč s DPH.

Autor: Petr Smolník, šéfredaktor

Související příspěvky