Zalman na českém trhu výrazně snižuje ceny vybraných modelů CPU chladičů

KANKRY

Jedním z modelů, který je nyní dostupný za bezkonkurenční cenu, je chladič Zalman CNPS10X Performa+. Chladič poskytuje vysoký výkon pro chlazení vícejádrových procesorů i při jejich přetaktování a maximálním vytížení.

Vysoký efekt chlazení je podpořen originálním tvarem žebrování (TAC a MLS), pěticí integrovaných trubic heatpipe a 120mm ventilátorem. Volitelně lze přidat i druhý ventilátor. Použitá technologie Direct Touch Heatpipe (DHT) zajišťuje, že je teplo z procesoru bezprostředně převáděno do trubic, a tím se maximalizuje chladicí výkon. K vyššímu výkonu chlazení napomáhá i teplovodní pasta ZM-STG2M, která je součástí dodávky. Pasta maximalizuje přenos tepla z procesoru do chladiče.

Značka Zalman si zakládá na tichém provozu svých produktů. Platí to i v případě chladiče CNPS10X Performa+. Optimalizovaný tvar lopatek ventilátoru zajišťuje vysoký efekt chlazení při nízké úrovni hluku. Otáčky ventilátoru s PWM regulací chodu dosahují rychlosti až 2000 ot./min. Hlučnost dosahuje maximálně 36 dB. Díky své výšce 151 mm je tento chladič kompatibilní se skříněmi šířky 180 mm. Chladič je kompatibilní s celou řadou socketů Intel i AMD.

Aktuálně lze chladič Zalman CNPS10X Performa+ pořídit již za cenu 899 Kč včetně DPH, což je za tento typ chladiče na českém trhu bezkonkurenční cena.

-LiM

Související příspěvky