Genesis Vanad 500

Genesis gaming table

Genesis Vanad 500 BUNGEEMísto na stole je jednou z nejcennějších komodit ve světě počítačových hráčů. Bývaly časy, kdy na stole byla jenom myš a klávesnice, k nim monitor a možná malé repráčky. Tyto doby už jsou dávno pryč a momentálně na stolech najdete také třeba velká sluchátka přes hlavu, mikrofony, streamdecky, reprosoustavy a další doplňky zdokonalující zážitek.

Každý způsob, jak ušetřit pár centimetrů je naprosto klíčový pro pohodlné fungování a pomoci v tomto ohledu může i 3v1 hub, bungee a stojan na sluchátka Vanad 500 od značky Genesis. Ten vám nabídne stojan na sluchátka, bungee pro myšku a ještě USB bungee v kompaktním provedení.

Hub Vanad 500 už na první pohled získá vaši pozornost svým moderním designem s jemným RGB podsvícením, které si můžete nastavit rovnou na sedm různých barev, takže vždy ATComputersbude ladit se zbytkem vaší výbavy. O výbornou funkcionalitu se stará vysoce kvalitní elastické rameno, které dá vašemu kabelu od myši volnost, a přitom i dostatečnou podporu. Díky velkému rámu kolem bungee dokáže Vanad 500 fungovat zároveň jako stojan na sluchátka a tyto funkce může plnit prakticky kdekoliv bez připojení.

Genesis Vanad 500 sluchátka

 

Pokud ovšem Vanad připojíte ke svému počítači prostřednictvím dodávaného metr a půl dlouhého kabelu, nabídne vám navíc ještě USB hub Genesis logo newse dvěma USB-A porty. Ty nabízejí přenosovou rychlost až 480 Mb/s a nemusíte se tak bát, že by vás přenos přes ně nějak výrazně zdržoval. Vanad 500 funguje se systémy Windows 7 a novějšími, Linux a dokonce i s Androidem. Na konec také nesmíme zapomenout na bezpečnostní „pojistku“ v podobě gumového povrchu čtyř nožiček, která zaručí, že vám nebude toto multifukční zařízení cestovat po stole. Bude tak ideálním parťákem do každého herního koutku na jakémkoliv povrchu.

Martin Havel

Genesis Vanad 500 sestava

Související příspěvky

Leave a Comment