Skládací drátová sluchátka s odnímatelným kabelem

Audictus Voyager

Společnost Audictus se zaměřuje čistě na výrobu sluchátek. Samozřejmě ne jen tak nějakých, ale sluchátek určených k poslechu hudby během sportu či pohody v domácnosti. V jejich nabídce najdete vše od drátových sluchátek po sluchátka špuntová i bezdrátová a jedny z nich si dnes představíme.

AudictusSluchátka Audictus Voyager jsou skládací drátová sluchátka s odnímatelným kabelem určena na dlouhodobý poslech na cestách. Od toho se ostatně odvíjí i jejich skladnost, lehkost a kvalita zpracování, ale hezky popořadě.

Stejně jako ostatní sluchátka společnosti Audictus, jsou Voyagery zabaleny v šedé odolné krabici se všemi potřebnými informacemi a grafikou znázorňující samotná sluchátka. V balení pak najdete spolu se sluchátky i dva zvukové kabely. Jeden z nich je samozřejmě 3,5 mm se zabudovaným mikrofonem pro užití s mobilem a druhý ve formě „pružiny“ s konektorem 6,3 mm pro další zařízení.

Sluchátka spadají do kategorie uzavřených sluchátek a byly vyrobeny z tmavého plastu v kombinaci s umělou kůží potaženým obloukem a polštářky. Náušníky jsou pak kulaté a dodávají sluchátkům na eleganci jak díky zpracování, tak díky decentně umístěnému logu společnosti. ATComputersKaždý náušník má v sobě zabudován konektor pro zvukový kabel – v levém pro 3,5 mm jack v pravém pro 6,3 mm jack. Oba kabely mohou být samozřejmě zapojeny simultánně a dají se tak použít v kombinaci se studiovým zařízením a hudebními nástroji. Náušníky jsou, jak už bylo zmíněno sklopné a umožňují „zmenšení“ sluchátek pro lepší skladnost i přenos na cestách. O to víc nás překvapilo, že v balení chybí kapsa, nebo kryt sluchátek určený k jejich přenášení.

Z hlediska váhy nás čeká u Voyageru překvapivých 240 gramů, což je zhruba o 80 gramů více než běžný průměr u většiny sklopných hudebních sluchátek, ale díky celkovému zpracování vám to vůbec nemusí dělat starost. Sluchátka jsou totiž hned po prvním nasazení abnormálně pohodlná a dobře drží na hlavě. Můžou za to samozřejmě vhodně umístěné polštářky, které napomáhají skvělému rozložení váhy tak, abyste sluchátka prakticky necítili. Ovladač s mikrofonem je umístěn tak akorát, abyste byli dobře slyšet a zároveň neměli problém na něj dosáhnout kdykoliv potřebujete.

Související příspěvky

Leave a Comment