Bezdrátová sluchátka Sony WH-CH700N

SONY logo KANKRYBezdrátová sluchátka WH-CH700N s technologií pro potlačení okolního hluku jsou určena pro dlouhý poslech na cestách. Umělá inteligence rušivé zvuky sama zanalyzuje a automaticky upraví zvuk v reproduktorech. Své oblíbené skladby můžete streamovat bezdrátově pomocí připojení Bluetooth 4.1. Sluchátka bez problémů spárovat se smartphonem nebo tabletem a přímo ze sluchátek pak můžete dokonce spustit přehrávání, přeskakovat skladby a ovládat hlasitost, aniž byste se museli dotknout vašeho zařízení nebo ho vytahovat z kapsy nebo tašky.

Kopulovité 40mm reproduktory zajišťují hluboké basy a široký frekvenční rozsah 20–20 000 Hz, což ve spojení s technologií DSEE uživateli zprostředkuje skutečně brilantní zvuk. Technologie DSEE navrací komprimované hudbě znovu její bohatost a detail, čímž vysokofrekvenční prvky hudby znovu přibližuje zvuku originální nahrávky. Díky technologii NFC se snadno a rychle připojíte pomocí jednoho jediného dotyku značky N přímo na těle sluchátek.

Bezplatná aplikace Sony Headphones Connect pro systémy Android a iOS nabízí sofistikované přednastavení a přizpůsobení ekvalizéru ve vašem smartphonu, díky čemuž můžete nastavit úroveň zvuku a režimy digitálního zvukového pole. Virtualphones Technology (VPT) je technologie, která simuluje styl zvuku venkovního pódia, klubu, haly nebo arény.

Sluchátka zaujmou nejen svými funkcemi, ale také svou konstrukcí a designem. Přes hlavu je lze snadno nastavit pomocí kovového posuvníku přesně tak, aby vám měkké a pohodlné náušníky těsně přiléhaly kolem uší. Zároveň je můžete snadno složit naplocho do kabelky nebo batohu a vzít si je tak kamkoli.

ATComputersVestavěná lithium-iontová baterie nabízí, v závislosti na nastavení, až 35 hodin provozu a lze ji dobíjet přes USB. Funkce rychlého nabíjení pak nabízí 60 minut přehrávání po pouhých 10 minutách dobíjení. Integrovaný mikrofon můžete využít k handsfree hovorům a pro hlasové příkazy.

Bezdrátová sluchátka Sony WH-CH700N jsou na českém trhu dostupná za doporučenou cenu 3933 Kč, včetně DPH. Balení zahrnuje sluchátka, kabel USB a kabel pro sluchátka.

Související příspěvky

Leave a Comment