Kamera do auta Braun B Box T7 s druhým otočným objektivem

Braun B-BOX T7 kamera do auta

BraunKamera do auta Braun B-Box T7 je specifická svým duálním provedením objektivů, kdy hlavní objektiv snímá situaci vepředu a druhý otočný snímá interiér vozidla a situaci za zadním oknem, což využijí především řidiči taxislužby, ale také maminky s dětmi, nebo ti kteří vozí v zadní části vozu své zvířecí miláčky. Kamera vybavena rovněž GPS modulem pro záznam trasy a údajů o jízdě, takže si pamatuje i cestu (GPS Tracking), kudy jste jeli, záznam si ukládá, a tak lze např. pomocí Google Maps synchronizovat přehrávané video s vaší polohou na mapě.

Excel Foto JoWin s.r.o.Kamera do auta nebo taxi zaznamenává videa ve formátu až Full HD 1920 × 1080, druhá otočná HD kamera slouží pro záznam chování cestujících na zadních sedadlech nebo při couvání a je vybavena přísvitem čtyř infračervených diod rozmístěných kolem objektivu. Braun B-Box T7 má rozměry jsou 139×109×102 mm, hmotnost 100 g a zahrnuje 3palcový displej TFT HD LCD s rozlišením 960 × 240 pixelů, hlavní kameru s rozlišení s 1920 × 1080/30 FPS a úhlem záběru 170°, sekundární kameru s rozlišením 1280 × 720/30 FPS a úhlem záběru 120°, odpojitelný GPS modul, G-senzor a integrovaný mikrofon a reproduktor. Napájení zajišťuje vestavěný Li-Ion akumulátor s kapacitou 600 mAh. Záznam je ukládán na paměťovu kartu microSD, jejíž velikost může být až 64 GB. K dispozicí jsou také různé funkce jakoTimelapse, GPS Tracking, Parking Monitoring či noční režim.

Kamera Braun B-Box T7 je na české trhu k dispozici za 3490 Kč, přičemž součástí balení je přísavný držák s GPS modulem, napájecí adaptér a micro USB kabel.

Související příspěvky

Leave a Comment