Odolný telefon s funkcí powerbanky

myPhone Hammer Active 2

myPhone uvádí nový smartphone Hammer Active 2. Odolný telefon s 5″ displejem, který chrání vrstva Gorilla Glass 3. Telefon odolá pádům a je současně dokonale vodotěsný a prachotěsný dle IP68. Je tak stvořen pro dobrodružné výlety i každodenní používání.

Nový myPhone Hammer Active 2 má pevnou a odolnou konstrukci, která umožní jeho využití v podmínkách, kde jiné telefony přestávají fungovat. Je stvořený pro tvrdou práci, pro sportovní aktivity i trávení volného času. Gumové prvky a jejich specifické tvarování usnadňují držení telefonu při každém okamžiku jeho používání, to vše při příznivě nízké hmotnosti 112 g.

Certifikovaná norma krytí IP68 potvrzuje 100% voděodolnost a ochranu proti vniknutí prachu, písku a jiných nečistot dovnitř konstrukce. Gumové nárazníky a zesílený zadní kryt navíc poskytují ochranu proti mechanickým nárazům dle normy IK04. Uživatelé tak mohou používat Hammer Active 2 i poté, co jim omylem upadne na zem. Dalším ochranným prvkem je speciální sklo Corning Gorilla Glass 3 na 5palcovém IPS displeji. Hammer Active 2 tak vyhlašuje konec škrábancům a jinému poškození při používání.

Zásobí energií i další zařízení

Odolný myPhone Hammer Active 2 obsahuje výkonný čtyřjádrový procesor MediaTek a 2 GB operační paměť RAM, to vše pro plynulý chod systému Android 8.1. Systém umožňuje instalaci oblíbených aplikací z obchodu Google Play, pro datové surfování je připravena podpora Wi-Fi a 3G sítí.

Díky dual SIM technologii mohou majitelé používat současně soukromé a pracovní číslo v jednom přístroji. K zachycení životních okamžiků pak spolehlivě poslouží 8Mpx fotoaparát s LED bleskem na zadní straně, záběry selfie ke sdílení na sociálních sítích obstará přední 2Mpx kamera.

Působivým prvkem výbavy je akumulátor s obří kapacitou 5 000 mAh, který zajišťuje několikadenní výdrž při používání. Speciální funkce powerbanky navíc umožňuje nabíjet z Hammer Active 2 jiné telefony nebo zařízení, stačí připojit prostřednictvím microUSB kabelu.

Ceny a záruka

Smartphone Hammer Active 2 je k dostání za doporučených 3 490 Kč ve dvou provedeních – klasické černé a atraktivní černooranžové.

Na produkt se vztahuje záruka 24 měsíců.

Související příspěvky

Leave a Comment