Mobilní domov

Madi Home KANKRY

Víte, co dělá opravdový domov? Jsou to lidé, které máte kolem sebe a ideálně ti, se kterými žijete. Když jste spolu, jste „doma“ a cítíte se bezpečně. Pokud se k tomu ještě chcete cítit pohodlně, je dobré si pořídit nějaký ten hmatatelný domov s nábytkem, kuchyní a tak podobně. Že to v dnešní době není jen tak? Možná, že to zas až tak těžké není, tedy, pokud vám stačí menší prostor.

Kouzlo mobilního domova, který může stát kdykoli a kdekoli, je v tom, že je skladný, relativně malý a rychle složitelný i rozložitelný. Postavíte ho za méně než šest hodin s veškerým vybavením a zařízením. Speciální konstrukce je navržená tak, aby vše bylo efektivní, odolné a úsporné. Dům má vyšší střechu do špičky, aby obstál i v oblastech, které zdobí sněhová pokrývka. Je samozřejmostí, že je téměř nenáročný na životní prostředí a vyroben z materiálů, které mu neškodí. Dům můžete obývat celoročně nebo jen občas. Pokud v něm bydlíte stále a přestane vás bavit vaše okolí, jednoduše ho složíte, přemístíte na místo, které je vám příjemné, a tam vám ho zase postaví. To vše se dá zvládnout zhruba tak za jeden den.

No není to úžasná svoboda? Vaše dítě touží po samostatnosti? Kupte mu mobilní dům a postavte ho na zahradě nebo o dvě ulice dál. Má tam vše, co potřebuje a vás to zas až tolik nestojí.

Katka Volková

Související příspěvky

Leave a Comment