Herní trojice X-Gamer

KANKRY X-Gamer set

X-GamerO herní klávesnici a myši pro udatné i začínající hráče s obrazovkou před obličejem už víte. Ale ještě možná nevíte to, že řada X-Gamers obsahuje i náhlavní headset.

Herní klávesnice, myš i sluchátka jsou vyladěny pro maximální požitek ze hry. Jde o top produkty herních periferií dostupné jak pro začínající hráče, tak i pro ty náročnější. Produkty jsou na trh uváděny za velmi slušné ceny a v elegantním hávu.

Vyladěná voděodolná klávesnice má podsvícené mechanické spínače určené pro hraní. Ty se vyznačují optimalizovaným ovládacím bodem a vysokou odolností. Trvanlivost pak zaručuje kovový rám klávesnice, osazený klávesami s českou diakritiku, multimediální klávesy, funkci anti-ghosting, ergonomickou podložku a dva USB porty pro připojení dalších USB periferií.

Herní myš charakterizuje ultra detailní rozlišení až 7000 DPI, RGB podsvícení a optický senzor s vysokou přesností. Výměnný magnetický kryt, plně přizpůsobitelné herní profily a uživatelské nastavení podsvícení umožňuje vysokou míru individualizace pro každého hráče, který jistě ocení i garantovanou výdrž 10 milionu kliknutí. Součástí balení je herní podložka pod myš.

Herní podsvícená sluchátka ohromí prostorovým zvukem Virtual Surround 7.1, generovaným 40mm reproduktory a kovovou konstrukcí. Uvítají je jistě nejen hráči vyžadující precizní zvuk, ale i pohodlí a odolnost při používání, ale i příznivci prostorového zvuku při sledování filmů. Na 2,2metrovém USB kabelu je umístěn hardwarový ekvalizér s možností volby zvukového režimu a ovládání podsvícení. Headset má vyjímatelný mikrofon a podporuje funkci omezení okolního hluku Noise Cancelling. Citlivost sluchátek je 114dB ±3 dB, impedance 32 ohmů, mikrofon pak má citlivost –40 dB.

Související příspěvky

Leave a Comment