Hamaka s moskytiérou vám zpříjemní léto

hamaka houpací síť

Jako malá jsem milovala houpací sítě. Byl to pro mne vždy zážitek, když jsem mohla trávit čas houpáním a zkoumáním světa z jiné perspektivy. Zároveň se s ní užil kopec legrace.

Dnes, když se uložím do takové sítě, vybaví se mi dětská radost protkaná nádechem jakéhosi dobrodružství, něčeho neobvyklého. Zároveň, když se kolem mne zvednou okraje sítě, cítím se v bezpečí a chráněná. Jsem zavěšena nad věcí, a tak se mi lépe přemýšlí a vymýšlí, až se nakonec poddám příjemnému spánku. Nezastírám, že to tak v 99% prostě dopadne.

Doba pokročila a místo skutečných sítí, které nám vždy po delším čase stráveném v jejich bezpeční náruči, zanechaly zajímavý a pravidelný vzorec po těle, se objevily velmi pokročilé modely. Často pevné, nepromokavé a odolné. Můžete je zavěsit v bytě, na zahradě, nebo vzít s sebou do terénu. Naprosto mne očaroval model, kdy k závěsné hamace můžete využít i moskytiéru, která vás chrání před nežádoucím hmyzem a různými „návštěvníky“. Je celouzavíratelná, a když ji nelze zavěsit, je možné ji postavit na zem podobně, jako stan. Úplně se vidím, jak usínám v příjemné síti chráněna jemnou moskytiérou, skrze kterou vidím všechny krásy noční oblohy. Nebo s přáteli sdílíme zážitky z celého dne bezpečně zavěšeni ve velké hamace pod ochranou moskytiéry. No řekněte sami, jaké by to bylo, trávit léto i tímto způsobem?

Katka Volková

Související příspěvky

One Thought to “Hamaka s moskytiérou vám zpříjemní léto”

  1. […] páteř (Jak předejít bolestem krční páteře?), následně závěsná síť s moskytiérou (Hamaka s moskytiérou vám zpříjemní léto) a můj poslední objev je využití houpací sítě jako bazénu. Zní to zvláštně, tomu […]

Leave a Comment