Nové herní myši: design a moderní technologie

YMS_3028_red

Citlivost až 4000 DPI, odolné mikrospínače Omron s dlouhou životností nebo neobvyklé designové provedení s možností nastavení barevného podsvícení.

Nové herní myši od značky Yenkee přinášejí potěšení náruživým hráčům i běžným uživatelům. Navíc jsou vybaveny senzorem Avago 3050, který poskytuje přesné reakce a naprostou jistotu při akci.

Nové herní myši Overlord a Resistance se zařadí do špičky v herním příslušenství Yenkee. „Jedná se o absolutní novinku značky. Disponují těmi nejmodernějšími technologiemi, které jsou ukryty ve velmi odolném ergonomickém těle vhodném pro všechny typy uchopení. Oba modely jsou technicky stejné, ale liší se barvou. Resistance je červené barvy a Overlord modré,“ doplňuje Goran Setler, product manager značky Yenkee.

Technologie budoucnosti je tady

Myš má v sobě zabudovaný senzor Avago 3050, který je velmi oblíbený napříč herní komunitou. Ten se může pochlubit citlivostí až 4000 DPI. Hráčům tak poskytne doslova bleskurychlé reakce a v akčních hrách přesné míření.

Nejvíce namáhaná tlačítka myši jsou vybavena mikrospínači OMRON, které jim zaručují dlouhou životnost (výrobce garantuje minimálně 10 miliónů kliknutí) a vlastnosti myši jsou jednoduše upravitelné dle uživatele. Myš je složena z těch nejlepších a nejodolnějších součástek.

Přesně podle představ

Myš lze nastavit dle libosti. S podsvícením RGB LED má uživatel na výběr z milionů barev. Tělo je pokryto sedmi programovatelnými tlačítky, která usnadní cestu za vítězstvím v MMO hrách.  Na konci myši se nachází 1,8 m dlouhý opletený kabel s pozlaceným USB konektorem. Vše završuje hodnota maximální frekvence snímání, jež činí až 1000 Hz. „K dosažení perfektního výsledku jsme vytvořili intuitivní software, kterým je možné produkt jednoduše nastavit dle libosti. Je celý v češtině a lze pomocí něj přizpůsobit barvu podsvícení, makra, frekvenci snímání, citlivost a spoustu dalších atributů,“ upřesňuje Goran Setler.

 -LiM

Související příspěvky