Meteorologická společnost a dopravce vytvoří personalizovaná dopravní doporučení

KANKRY

Společnost The Weather Company spolupracuje se Samsung Electronics America a populárním poskytovatelem spolujízdy Lyft. Uživatelům pomocí aplikace firma nabízí personalizovaná dopravní doporučení.

Nová integrovaná služba synchronizuje události v Google kalendáři s předpovědí počasí pro zvolenou oblast. Uživatel si tak prohlédne předpověď počasí pro tyto konkrétní události a zároveň může využít možnost dopravit se na místo se službou Lyft. V aplikaci, která patří do programu „Made for Samsung“, se tak díky integraci zobrazí u informací o události odkaz na Lyft. Pokud na něj zákazník klikne, dostane se do této aplikace (nebo do app storu, pokud nemá aplikaci nainstalovanou), kde si může jízdu objednat.

„Víme, že počasí může ovlivnit mnoho aktivit a že se uživatelé na aktuální předpověď na našich stránkách nebo v aplikaci dívají několikrát denně. Proto chceme propojit několik služeb a pomoci tak našim uživatelům vyzrát nad nástrahami počasí. Usnadníme jim nejen cestování, ale případně i ušetří čas a peníze díky tomu, že jim během dne v tu správnou chvíli poskytneme ty správné informace,“ říká Domenic Venuto, generální ředitel spotřebitelské divize ve společnosti The Weather Company.

„Díky integraci s mobilní aplikací Samsung a službami The Weather Company můžeme uživatelům pomoci dostat se z jednoho místa na druhé rychle a bezpečně i při proměnlivých povětrnostních podmínkách,“ dodává ředitelka pro strategická partnerství ve firmě Lyft Insiya Lokhandwala.

Propojení se službou Lyft je momentálně k dispozici uživatelům aplikace ve Spojených státech, zatímco The Weather Channel pro aplikaci Samsung je dostupný po celém světě přes obchod Galaxy Apps.

Autor: Petr Smolník, šéfredaktor

Související příspěvky